10 Bedste Karva Chauth Special Designer Sarees for 2022

farver, traditionel iver, kærlighed og entusiasme – Kavwa Chauth er fyldt med alt dette og meget meget mere. Det bringer de ægtepar nærmere og har både kulturel og social betydning.
[Læs også: Karva Chauth Mehndi Design]

Ja, det kan være lidt hårdt for den hinduistiske brud at holde sig fast fra solopgang, indtil månen dukker op om natten. Athletic Bilbao Trøje Men når der er Karva Chauth Special Saree med Solah Singar, bliver faste på Karwa Chauth desto mere glam.
Hvordan begyndte denne festival af Karwa Chauth? Det antages, at det i Mughal -æraen, hvor soldaterne plejede at gå på deres mission for at bekæmpe indtrængende, er deres hustruer, der holdt dette hurtigt for at bede om deres mænds sikkerhed. Lige siden da har traditionen fulgt, hvilket gør det til en af ​​de mest respekterede festivaler i den hinduistiske kalender.
[Læs også: Farverige Saree -design]

Designer Sarees til Karva Chauth
Det ene almindelige tøj, som enhver gift kvinde bærer på Karva Chauth, er en Chunni. Men det er designeren Sarees for Karva Chauth, der stjæler rampelyset.

[Læs også: Alt hvad du har brug for at vide om designer Sarees]
Karwa Chauth Special Saree findes typisk i lys orange, lyserøde og røde farver. Og ornamenterne og kostume tilbehør, der bæres, kan være alt mellem bindi, tika, bangles, øreringe, næsestift, neglelalinger osv.

Rød er den primære farve, som gifte kvinder bærer på denne dag, der betyder renhed og kyskhed. Men bortset fra Karwa Chauth Special Saree, kan forbindingen variere mellem lehengas og ghagras til sarees og halv-serier til Anarkali-dragter-næsten alt, hvad der får dig til at se fantastisk og fantastisk ud på denne dag.

Hvis du vil prøve noget andet denne Karwa Chauth, skal du få din traditionelle saree til at se lidt trendy ud. Don en lyserød mauve net saree pyntet med sten, og blomsterbroderiarbejde og par det med en simpel choker. Dette giver dig et elegant og traditionelt look.
2. Kalender Kvinders Banarasi Jacquard Soft Saree

Hvis du vil holde dit look enkelt og prøve noget ud af kassen, skal du gå efter bollywood-stil Banarasi White Saree. Par det sammen med en fantastisk kundan-choker og en designer fuldærmet bluse, og lad verden gå ga-ga.
3. Yashika Women’s Georgette Saree

At donere en georgette saree og flagre den som Yokohama F. Marinos Trøje en Bollywood -skuespillerinde har været en drøm for enhver kvinde på et tidspunkt. Prøv at style en rød eller orange georgette saree med et simpelt spejl- og perlearbejdsgrænse, og en tung designerbluse ville være et elegant valg til det festlige look.
4. Sarvadarshi Fashion Women’s Barfi Silk Saree

Et tungt to-skyggefuldt broderi-stenarbejde saree er et nyligt gift brudes look. Farveskyggerne Ecuadors fodboldlandshold Trøje kombineret med blå-turquoise eller rød-orange vil være en fantastisk mulighed for at prøve denne Karwa Chauth.
5. Glory Sarees Women’s Kanchipuram Art Silk Saree

En rødfarvet Kanchipuram er en stedsegrøn tendens, der giver dig et klassisk brudeudseende og bør føjes til din garderobe.
6. Sourbh bomuldsblanding trykt saree

For et simpelt look er en simpel dobbelt tonet grøn bomuldsblanding saree med Golden Zari en fantastisk mulighed for at prøve denne Karwa Chauth. Prøv at parre det med et langt halsstykke, og et simpelt par øreringe afslutter dit look.
7. Anni Designer Chiffon pyntet saree

Hvis du ønsker at få et fantastisk saree -look, men ikke har tid til at blive klar, kan du prøve en simpel rød chiffon saree med en gylden designer -bluse. Parring af det med et stykke enkle smykker vil være fantastisk til enhver lejlighed.
8. Barkiya Creation Women’s Net Saree

For et billed perfekt look, prøv at donere en blåfarvet tung broderi perle og skære arbejde grænse saree og parre den med et stykke enkle smykker. Anvendelse af mild makeup giver et perfekt kig efter festivalen.
Bollywood er den seneste til at fange skønheden i denne indiske festival. Husk den sprudlende og brusende Kajol-faste til den dapper-udseende Shah Rukh Khan i Kabhi Khushi Khabhi Gham eller for den sags skyld Aishwarya Rai Bachchan Fasting for Ajay Devgan i Hum Dil de Chuke Sanam. Sådanne filmoptagelser imponerede yderligere troen og tilliden til denne indiske tradition for Karwa Chauth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.