Princess Cut Blouse Design i Raglan Style: En tutorial til begyndere

Vi undskylder for at have opdraget dette indlæg på Princess Cut Blouse Design sent. Efter at have modtaget anmodninger fra vores læsere, tog vi endelig en beslutning om at komme med en let DIY -bluse -tutorial, især for dem, der elsker syning derhjemme og tilpasse deres bluse design. Alle forespørgsler om, hvordan man laver saree -bluse derhjemme, forklares nedenfor.
Da prinsessen skar bluse og raglan -stil sari -bluse er en ganske raseri i disse dage, valgte vi det samme til tutorial. Uanset om din sari er dagligdags med mindre eller ingen værker på det, kan et fantastisk bluse design hurtigt tilføje glamour til dit look, hvilket giver en luksusfølelse til din sari. En masse Bollywood-berømthedsbluser har også Princess Cut Blouse-design, der går meget godt med rene eller netto sarees, der er gennemgående. Disse prinsesse klippede bluse design kan komme i en række design og mønstre. Men lad os starte med en grundlæggende prinsesse Cut Blouse Design Tutorial.
For dem, der har hænder på erfaring med deres symaskine, er her en sofistikeret udkastinstruktion om bluse skæring Sao Paulo FC Trøje med trin for trin guide for at få en prinsesse klippet bluse.

Mens du fremstiller bluse -design, er klipning den mest afgørende ting. Dette giver ikke kun en form, men pasform og stil afhænger også af bluseskæringen og mønstre. Se!
Prinsesse skåret bluse designmålinger
Længde = 14 ½ ”bryst = 36” skulder = 14 ”Talje = 30” ærme længde = 9 ”rund arm = 13”
Konstruktioner

Til prinsessen afskåret bluse tilbage design:
(1-13) = ¼ talje + ½ ”
(13-14) = 1 ½ ”eller (1-2)
(14-15) = ½ ”
(16) = centrum af (8-6)
(17) = centrum af (14-2)
(17-18) = ½ ”
(6-A), (13-B) & (15-C) = 1 ½ ”(for søm)

Hvis du vil have ærmet mindre mønster i et prinsesse, skåret bluse design:
(0-3) = 1/6 bryst
[SC: Mediad]

Til den forreste profil af en prinsesse klippet bluse design:
(0-1) = længde + ½ ”
(1-2) = 1 ½ ”
(2-2 ′) = 1 1/2 ″ (til gengæld 1 ”og ½“ for søm)
(0-3) = 1/6 bryst + 1 ½ ”
(0-4) = ½ bær + ½ ”
(4-5) = lige linje
(3-6) = ¼ bryst + ¾ ”(til tæt montering-1/4 CH + 1/4 ″ (eller) 1/2 ″
(7-4) = 4 ”eller 1/12 bryst + 1”
(4-10) = ½ ”ned
(8-3) = 1 ”
(7-9-8) = forkurve for forreste hals
(11-5) = 1 ”
(13) = ½ ”
(1-14) = ¼ talje + ½ ”
(2-15) = 1/12 bryst + 1 ”
(15-16) = 3/4 ”
(12) = centrum af (10-6)
(6-A) & (14-B) = 1 ½ ”for søm

For ærmeløst mønster skal du tage denne måling:
(0-3) = 1/6 bryst
For ærmer:
(0-1) = længde + ½ ”
(1-2) = 1 ½ ”
(0-3) = 1/12 bryst + 1 ”
(3-4) = 1/6 bryst + ¾ ”
(1-5) = ½ rund arm
(6-7) = ½ ”
(8) = centrum af (0-4)
(8-9) = ¾ ”
(10) = centrum af (8-4)
(10-11) = ¾ ”
(4-A), (5-B) & Irans fodboldlandshold Trøje (7-C) = 1 ½ ”(for søm)

Kilde: Pinterest.comhow for at skære denne bluse, når bagudkastet 3 & 6, 1 & 13 -målinger ikke er de samme, hvis vi beregner og tegner?

Kilde: BeautyHealthtips.in2. Dette prinsesse -klippede bluse -mønster med net er et af de mest trendy bluse mønstre, der er ideelle nu.
Kilde: YouTube.com3. Du finder et antal Princess Cut Blouse Neck Designs. Hvis du ikke ønsker at udforske fronten, kan du prøve nogle gode mønstre på bagsiden af ​​din bluse.
Kilde: Boutiquesareeblouse.com4. Prøv denne specielle prinsesse skære bluse skære. Det specielle mønster er sikker på at få fat i øjenkugler.
Kilde: FashionPro.me5. Din prinsesse skar bluse målinger skal kun være nøjagtige, så kan du bære en fantastisk bluse som denne.
Kilde: Blogspot.com6. Prinsesse skærer bluser går ikke kun godt med sarees, men kan også parres med lehengas.
Kilde: Pinterest.com7. Det kan være en hård opgave at vælge fra det store udvalg af bluseskæremønstre. Her er et design, der gør dit valg til en smule lettere.
Kilde: Pinterest.com8. Sørg for, at din prinsesse skærer bluseudkastet udføres korrekt. Her er et prinsesseskåret bluse -design, som du kan få syet til at bære om vinteren.
Kilde: BeautyHealthtips.in9. Prøv en fyrster, der er skåret bluse med forskellige nakkemønstre. Du kan hente inspiration fra nedenstående grime -bluse.
Kilde: YouTube.com10. Tjek disse rygdesign, som du prøver på dine prinsesse klippede blusemønstre.
Kilde: ggpht.comhope Dette hjælper!
Fortæl os, hvis du er i tvivl med dine DIY -bluse -design. Hold øje med meget mere så fantastiske bluse design og tutorials om, hvordan man selv laver saree -bluse.
Anbefalede artikler
Brocade Blouse Racing Club de Avellaneda Trøje Designs Net Blouse Designs: Sheer, Blonder og Long Blouse Designs til Net Sarees Boat Neck Blouse Designs Maggam Work Blouse Designs Designer Blouse Designs: Fra jakkeblus vintertid rygfri bluse design

Leave a Reply

Your email address will not be published.