Ser tilbage på de 3 største fitness -tendenser i 2018

og ser tilbage på de 3 største fitness -tendenser i 2018
16/12/2018, postet af Alanic Global
Et andet år vedrører ophør. Men i dag vil artiklen ikke være en anden forudsigelse for 2019. I dag vil fokus være på fitness -tendenser, der stormede industrien Rangers FC Trøje i 2018. Disse tendenser går stadig højt og stærke og vil fortsætte med at klatre op ad trappen i succes i fremtiden også. Her er det at tjekke fitness -tendenser, der ændrede fitnessindustriens ansigt. Vil du vide, hvad de er? Bliv ved med PSV Eindhoven Trøje at rulle ned.

Bærbar teknologi
Et af de største højdepunkter i 2018 var bærbar teknologi, der blev ned. Den avancerede teknologi har skubbet alle tilbage og ideelle og opnået et primært sted, fordi det mest skulle have det. Nej, vi siger ikke, at tendensen er forbi, fordi det langt fra er sandheden. Ingen af ​​de fremhævede tendenser på denne liste er. Men den teknologi, der kan bæres, er lige ved at komme i gang med os. Fitness Tracking Nyd har været den vigtigste ACME, fordi det muligvis gør alt, hvad Real Madrid Trøje du kan bede om. Fra at føre en fortegnelse over kalorien, der forbruges til antallet af trin taget hver dag, gør det alt. Pulsmåler, trinmindelser, GPS -rutesporing og masser af sådanne teknikker har udviklet sig gennem årene. Den kompatibilitet, disse højteknologiske gadgets har med vores telefon, gør dem lette at bruge, og derudover populære. Problemet med nøjagtighed er med succes sluppet af med fitness -tøjproducenterne, der nu opdaterer deres spil ved at inkludere disse bærbare teknikker i deres samling.

Styrketræning
Du tror at være buff; Du skal være i studiet i alle tider med at udføre nogle ulige cardio -bevægelser? Nå, de dage er længe væk! Styrketræning er blevet sikkerhedskopieret af videnskab for det har nogle åbenlyse fordele. Fra forbedring af lang levetid til opbygning af muskler, mod at beskytte dig mod diabetes til at stoppe rygsmerterne, er styrketræning godhed rundt omkring. Det vil være forkert at ikke nævne, at deres tilstedeværelse ikke er ny i fitnessverdenen; Imidlertid så 2018 en pludselig stigning i deres popularitet, delvis på grund af den fleksibilitet, de tilbyder. Disse øvelser kan udføres i din stue, men ikke bærer en sportsbh (mænd kan gå uden en top helt!) Og komprimeringshorts. Også overraskende er antallet af kvindelige medlemmer, der udfører styrketræning, øget, fordi det har nogle skøre effekter på den samlede stofskifte.

Yoga
Denne fitnessrutine har eksisteret så længe, ​​at vi sandsynligvis glemmer, at yoga er blevet en del af det moderne liv kun for et par år tilbage. De tusinder af år gamle yoga har en overflod af fordele at tilbyde- det hjælper vægttab, det øger mental stabilitet, styrker kroppen, bekæmper sygdomme og forbedrer også livskvaliteten. Så til alle, der spørger, hvorfor det er populært? Hvorfor ikke! Yoga er fortsat med at imponere millioner af mennesker og tilføje meget flere numre til deres zensne praksis. Der er forskellige typer yoga, der praktiseres over hele verden, for eksempel er Ashtanga, Hatha og Vinyasa de mest populære. Bikram yoga eller kærlig kendt som hot yoga har fået fart i de sidste par år. Denne fitness -trend går intetsteds, og yoga -tøjproducenter vil fortsætte med at give os det bedste og de mest trendy stykker i branchen.

Forbered dig selv for 2019, men disse tendenser fra 2018 er her for at blive i lang tid.

Tags:
Producenter af fitness tøj
Producenter af fitness tøj
Yoga tøjproducenter

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.