De bedste apps til indholdsskabere

som indholdsudvikler og influencer, at finde de bedste apps, der skal bruges, kan være lidt udfordrende. I årenes løb er jeg stødt på så mange apps, der passer til forskellige faser i mit liv og forskellige behov. Mange af disse apps har hjulpet mig UNAM Pumas Trøje med at navigere i livet som en arbejdende mor og indholdsskaber. Selvfølgelig for dem af jer, der jonglerer som mor, 9 til 5 og/eller blogger kan vidne om, at det ikke er let. Med det sagt er her de bedste apps til indholdsskabere og bloggere. Disse apps burde gøre det lettere at skabe dit indhold lettere, sjove og unikke. Mere for apps, der kan bruges til at oprette indhold til Instagram og andre sociale konti, skal du læse dette indlæg her.
Outfitdetaljer: Imad Eduso Short Set; Mango -sko (udsolgt); lignende her

< >

< >

< >

De bedste apps til indholdsskabere

Dette er de bedste apps til indholdsskabere. Jeg brugte disse apps ofte til at administrere min virksomhed som indholdsskaber, mode og livsstilsblogger.
Asana: Denne app hjælper dig med at administrere din opgave for dig selv og dit team. Det er en enhed at planlægge din dag, dele ideer VM i fodbold Trøje og få teamopdateringer på farten. Jeg brugte denne app til at udpege opgaver til mine medarbejdere på det, jeg har brug for ugentligt og forfaldsdatoer.
Udfoldelse: Elsk denne app. Hvis du søger efter en ren og sjov æstetik for at oprette dine historier, kan du tjekke denne app. Denne app hjælper dig med at tilføje endnu meget mere karakter til dine Instagram -historier. Det kan også bruges på Facebook og Snapchat. Det er en pæn app med så mange præformaterede skabeloner, der hjælper dig med at tilføje endnu meget mere designflair til dine historier. Jeg bruger lejlighedsvis det til at oprette Instagram Stories -indhold.
Canva: Dette skal være en af ​​mine foretrukne, hvis ikke foretrukne apps til oprettelse af indhold. Dette hjælper dig med at skabe utrolige sjove og lette designs. Det er meget alsidigt. Du kan bruge det til at skabe så adskillige forskellige ting fra flyers, plakater, invitationer, logoer, genoptagelse, til sociale medieindhold og meget mere. Jeg bruger dette til at skabe collager, som det ses her og her. Jeg bruger det også til at oprette Instagram Story Graphics, når jeg laver mine “weekendfund og tilbud” eller til at spotlight på et produkt.
Inshot: Dette er en redigeringsapp til videoer og fotos. Når jeg har brug for at redigere eller oprette hurtige og lette videoer til Instagram eller IGTV med musik og seje effekter. Dette er en af ​​mine go-to til videoredigering.
Splice: Dette er en ny opdagelse for mig. Jeg bruger dette til også at oprette videoindhold. Hvis du søger efter en app, der skal bruges til at oprette videoer af høj kvalitet på din telefon, skal du tjekke dette ud. Jeg har også brugt det til at redigere YouTube -videoer, som det ses i min sidste Eat YouTube -video: Miami Girls Trip.
Planoly: Denne app hjælper dig med at visualisere, administrere og planlægge Instagram -indlæg. Jeg bruger denne app til at planlægge meddelelser til Instagram og også forestille mig, hvordan mit Instagram -feed ser ud, inden du lægger et bestemt indhold. Planoly har også en app kaldet Stories Rediger. Denne app er til at skabe kreative Instagram -historier.
Tailwind: Dette er en anden af ​​de daglige apps, som jeg bruger sammen med mine medarbejdere. Jeg bruger dette til at planlægge daglige Pinterest -stifter, som Japans fodboldlandshold Trøje jeg finder. I stedet for at fastgøre alt som en gang, planlægger jeg stifterne hele dagen. Hvis du er i Pinterest, er dette noget for dig.

Du kan også nyde:

Hvordan man ser trendy ud efter en forår …

De bedste sommertoppe, du kan bære …

Bedste sted at få dine Halloween -kostumer

Hvad skal man bære for at arbejde i efteråret …

Kom ind i kendskabet.

Tilmeld dig din e -mail -adresse for at modtage nyheder og opdateringer.

Fornavn

Fornavn

Førstnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.