Løft din tidlige efterårsgarderobe med trendy solbriller

Marie_sinitsina

Når vi Racing Club de Avellaneda Trøje taler om trendy solbriller, er det, hvad denne korte artikel taler om, så lad os dykke ned i disse bedste efterår 2022 solbriller tendenser, der passer til vores efterår garderobe. Vi ved, at du søger efter solbriller, der skal Valencia Trøje føjes til din overgangsgarderobe, så vi ikke vil skimp på de tendenser, du vil vide om.

I år så vi ikke kun gentagelse af nogle gamle nuancer, men deres genopfindelse. Futuristiske designs findes i alle former, nogle har rammer, der er for store eller skaber bølger på siderne, mens andre har et virkelig fantastisk design i selve linser.

Alvasperle

I mellemtiden trender tungmetaller nu, og vi ser en stigning i især store, så nu har du et andet tilbehør til at matche alle de smykker, du har samlet.

Fra klassiskinspirerede overdimensionerede skjolde til glam katteøjne, retro ’70’erne styling og lette små former, kan du ikke gå galt med et af disse par:

Store solbriller

Rytsareva_stylist

Perfekt til at undgå dit skud eller gå ned ad gaden som en filmstjerne, denne stil med solbriller får dig til at føle dig helt glamourøs.

< Pretty Littleething $ 18,00 Etsy - Etsy (USA) $ 145,00 Celine $ 300,00 >

Kat-øje med udsagnskæder

CIBELLEEYEWEAR

Den ultra farverige kæde tilføjer et fedt tilbehør til din yndlings kattestil briller.

Se også

Smykker, butik og stil
Supreme guide til at købe den ideelle forlovelsesring online

< $ 19.99 Ovenlysvindue 6,99 $ Lollanda $ 11.39 >

Dens bitsy solbriller

Lalalalisa_M

Mens de store briller skabte lidt af en omrøring, var det de bitesolbriller, der fangede vores opmærksomhed, da Blackpinks Lisa bar dem nedenfor.

Round Aviator

Merrrsssik

Den vintage-inspirerede runde aviator er fortsat en af ​​de hotteste briller tendenser i år. Denne sæson er den runde aviatorramme perfektioneret med en poleret finish, metal pandebar og reflekterende.

Blokere udsigten

esengamze_

Uanset om du beskytter dine Wales fodboldlandshold Trøje øjne mod solen eller undgår dit syn mod mennesker, du ikke kan lide, vil beskyttelsesbriller være din ægte frelser i efteråret og vinteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.