2017 Makeup Trends, som du er nødt til at prøve for enhver pris

dristige læber, ‘solstripping’ og falske fregner- 2017 bliver en bombe skønhedsmæssigt. Når det er sagt, ønsker vi, at den nye alderspige skal være dristig og dristig med din makeup- så her er et par 2017-makeup-tendenser, som ikke kun ville få hoveder til Hvor eventyrlysten og villig til at eksperimentere du er. Se på disse 2017 -makeup -tendenser, efterligne det samme, og hvem ved, et af dine egne kreative berøringer ville også gøre det stort næste år muligvis. Brug din fantasi, mens du ser disse 2017 -makeup -tendenser!
[Læs også: Klæd dit katteøje op med bånd eyeliner]

Så lad os lære om de trend -makeup -produkter, inden vi undersøger de bedste makeup -tendenser, skal vi! Og alt dette husker den indiske hudfarve, den indiske mentalitet over for makeup og den indiske skønhedsdivas behov!
Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation
Det var tilbage i år 2008, da det udgjorde for evigt lanceret sit HD -fundament, og det blev betegnet som et banebrydende produkt, hvilket gjorde det meget berømt. Dette er en formel med fuld dækning, som berømtheder ønskede, og de almindelige også, da det var fejlfrit at bruge og high definition det også. I 2017 ville du se, at dette er et af de mest efterspurgte og trendingsprodukter, der ikke ville skuffe nogen.

Lancôme mirakelpude flydende pude kompakt
Lancome har også fundamenter, der er den rigtige aftale, og denne flydende skønhed er det, som himmelsk berøring består af. For indiske hudfarver har det omkring elleve nuancer at prøve og med dækning, så sindet blæser, ville du ikke ønske at se andre steder eller et svar. Bygelig og ekstremt let, dette er et Palmeiras Trøje produkt, der giver dig en dugget finish, uden at få ansigtet til at se ud og kage!
[Læs også: 22 ideer til øjenmakeup til brune øjne]

Tom Ford Shade + Illuminate
Tom Fords konturering var den første, der ramte markedet, længe før konturering og strobing blev berømt. Makeup -fagfolk over hele verden, således fordi besat af de byggelige cremer til konturering og brugte en masse ren mate skævhed til det samme, mens perlehvider blev brugt til at fremhæve behov. Tom Fords Contouring Cream er et afbalanceret parti og bringer Atalanta BC Trøje en masse varme til ansigtet. Dette hjælper med at give ansigtet en illusion af naturlige nuancer og kan også være forbløffende nok til at buffe hullerne på dine kinder.

Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara
Forkert ikke dette som din gennemsnitlige gel for øjenbrynene, fordi det ikke er det. Dette er ikke en gel til at begynde med, og den tonede formel er en, der hjælper med at tykkere brynhårene og farver det også. Boldformet spoolie hjælper med at nå hvert hjørne af panden og fylder hullerne inde og børster hårene godt.

Et par makeup ser ud til at prøve i 2017
Med de bedste makeup -trendingprodukter, som vi netop har diskuteret, kan du nu prøve disse makeup -tendenser i 2017, der er beregnet til foråret og ind i somrene i år!
1. Gotiske mørke læber

2. Farverig øjenmakeup
[Læs også: Makeup for Brown Eyes]

3. Grafisk øjenmakeup

4. Varmrøde læber

5. Glittery øjne

6. Quirky Smokey Eyes

7. Fremhævede indre øjne

8. fed skræddersyet farverige berøring

9. Glittery vingede og katte eyeliners

10. Pearly White Highlights

Følg nu disse makeup -tendenser for foråret og gør 2017 den mest mindeværdige, makeup klog, Leeds United Trøje indtil videre!
Billeder Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.