Ugentlig nyhedsopdatering

kan du lide disse indlæg? Overhold os på Twitter eller Facebook – dette er den redigerede version af det, vi læser! (Vi tweet ligeledes, hvis vi hører om et godt salg Atletico Mineiro Trøje med vores Corporetteals Twitter -feed.) Du kan ligeledes overholde os på Pinterest, Instagram eller af vores RSS US Sassuolo Trøje -feed.
Leder du efter nogle nye dispunkter til din Spring Work Garderobe? YouLookFab bruger seks tip til forretnings-afslappede stykker.
Elsk dit job diskuterer de mest typiske grunde til, at kvindelige advokater tænker på at forlade erhvervet. Er de i overensstemmelse med det, du har hørt fra kolleger, der tror på at kalde det afslutter?
New York Times ‘Sinosphere -blog undersøger en ny forskningsundersøgelse fra Kina, der opdagede, at det at bevare en højere del af kvinder på forretningsbestyrelser reducerer svig.
Denne NPR -historie ser på en ny forskningsundersøgelse, der går over det varme emne i øjeblikket, kvinders lønninger – Manchester United Trøje samt handlingen med at forhandle højere.
En tilknyttet historie i tide udsætter, at kvindelige jobsøgende har en tendens til at styre fjernelse af positioner, der har brug for stereotype mandlige træk som assertivitet.
Hmm, ”Hvordan man forlader arbejdet kl. 17.00. såvel som stadig hvad der er gjort ”? Indeholder det startarbejde kl. 17:00? Selvom denne Forbes -blogudgivelse muligvis ikke får jer alle ud af døren kl. 05.00, er de inkluderede effektivitetsideer stadig værd at læse.
Lifehacker tjekker Kitestring, en “bare i tilfælde” WebApp, der kan gøre din mor lidt mindre ængstelig over dine på internetdatingaktiviteterne.
Hvad handler det med din boss bryllup? Åh, vent, det er et manager -bryllup? Over lovgivningen forklarer.
Hvis du bare afslutter dine skatter (ikke rolig, vi vil ikke dømme), Popsugar Wise Living har otte ideer i sidste øjeblik til at forblive nøjagtige.

Gik vi glip af noget? Tilføj dem her, eller send dem til news@corporette.com. Sig tak til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ugentlig nyhedsopdatering

kan du lide disse indlæg? Overhold os på Twitter eller Facebook – dette er den redigerede version af det, vi læser! (Vi tweet ligeledes, hvis vi hører om et godt salg med vores Corporetteals Twitter -feed.) Du kan ligeledes overholde os på Pinterest såvel som Instagram eller af vores RSS -feed.
Fashion Editor of the Guardian skriver, at clueless er den allerbedste modefilm nogensinde. (Tanker?)
Racked ser på de udfordringer, som designere såvel som klienter står overfor med plus-size-mode.
USA Today forklarer nøjagtigt, hvordan du bestemmer dit webværdi – såvel som at finde ud af, hvordan du TSG 1899 Hoffenheim Trøje sammenligner med andre i U.S.
Fortune ser på en forskningsundersøgelse, der opdagede, at det ikke er tilstrækkeligt at have meget flere kvinder i administrationspositioner til Frankrigs fodboldlandshold Trøje at begynde at lukke lønområdet (H/T til bredarket).
Slate’s XX Element Blog gør situationen, at “American Working Women’s Transformation nu er stoppet.”
Over lovgivningen kritiserer Bloomberg Business ‘”10 mange undervurderede lovgivningsskoler” -liste.
Tiden deler et essay fra en dame, der var sikker på, at hun aldrig ønskede at blive mor, men endte med at ændre sit sind.
New York Times rapporterer, at meget flere kvinder vælger ikke at Costa Ricas fodboldlandshold Trøje ændre deres navne, når de gifter sig.
Wall Street Journal taler med hektiske mennesker, der stadig håndterer i form Triathlon -træning i deres tidsplaner.
Popsugar Wise Living deler nogle praktiske bevægelige forslag, som du måske ikke har hørt før.
Her er din grin af ugen: kjole mønster tegneserier ved toast.

På Corporettemoms for nylig …
Kat delte nogle tøj til arbejdende mødre, herunder nogle grundlæggende graviditet og vaskbart kontorstøj.

Gik vi glip af noget? Tilføj dem her, eller send dem til news@corporette.com. Sig tak til dig! Også: Er du mor eller mor til at være? Gå ikke glip af denne uges nyhedsopdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ugentlig nyhedsopdatering

kan du lide disse indlæg? Overhold os på Twitter eller Facebook – dette er den redigerede version af det, vi læser! (Vi tweet ligeledes, hvis vi hører om et godt salg med vores Corporetteals Twitter -feed.) Du kan ligeledes overholde os på Pinterest såvel som Instagram eller af vores RSS -feed.
The Wall Street Journal undrer spørgsmålet, “Mænds skjorter: en knap fortrydt eller to?”
Joanne Lipman skriver i Wall Street Journal for at give vejledning til mandlige ledere om styring af Spaniens fodboldlandshold Trøje kvinder (og stykket har bestemt produceret en vis debat, da det har 300+ kommentarer indtil videre). Ligeledes SL Benfica Trøje i WSJ, i sin på arbejdsblog: tjekket ud, hvad der opstår, når Guy såvel som kvinder arbejder sammen om hold vs. i grupper med en enkelt køn.
Over lovgivningen navngiver “12 utrolige lovgivningsblogs fra 2014.” (Også ATL fortæller os, at en af ​​fyrene fra Blind Melon nu arbejder i Biglaw …)
Inc. taler med Columbia Company Institution -praktikanter, der skabte “Bitch in Business” -video -parodien, der har foretaget runderne.
Midt i privilegium giver dig vejledning på feriekontorets gaveudgivelse.
Forbes har en liste over 10 flyeterminalrestauranter, der virkelig har god mad.
For byboere: NY -udgivelsen er på os såvel som vores trick skyldig problemfri afhængighed.
Her er din grin af ugen: Sunny Skyz deler nogle forskellige julekort.

På Corporettemoms for nylig …

Vi talte om at opdage tid med høj kvalitet med vores børn som arbejdende mødre.
Kat delte nogle valg til mødre Vissel Kobe Trøje såvel som ikke-mor.

Gik vi glip af noget? Tilføj dem her, eller send dem til news@corporette.com. Sig tak til dig! Også: Er du mor eller mor til at være? Gå ikke glip af denne uges nyhedsopdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ugentlig nyhedsopdatering

kan du lide disse indlæg? Følg os på Frankrigs fodboldlandshold Trøje Twitter eller Facebook – dette er den redigerede version af det, vi læser! (Vi tweet også, hvis vi hører om et godt salg gennem vores CorporetTeDeals Twitter -feed.) Du kan også følge os på Pinterest og Instagram eller af vores RSS -feed.
Heldige runder op 14 budgetvenlige apotek charmeprodukter til efteråret.
Naomi Alder skriver for Medium om at arbejde i tech -branchen og finde sig selv at spille de stereotype roller, som andre forventer. Og i New York Times skriver en geobiologi -professor om udbredelsen af ​​seksuelt overgreb mod kvindelige forskere, der arbejder i marken, og hvordan det har ændret forløbet af hendes forskning.
Inc. giver dig forslag til måder at signalere magt med dit kropssprog, stemme og mere.
Justice Ruth Bader Ginsburg diskuterer til New Yorker, hvorfor hun ikke planlægger at gå på pension snart.
Business Insider finder ud af, hvad ni succesrige mennesker, som Mark Cuban, Tim Ferriss og Debbi Fields (fru Fields), ville ønske, at de havde kendt om personlig økonomi i 20’erne.
New Yorker har et meget ærligt, inderligt essay om forfatterens vanskelige beslutning, om hun skal have børn eller ej – og de lokale børn, hun prøver at hjælpe i mellemtiden. New York Magazine samler nogle tanker fra kendte kvinder-fra Margaret Cho til Gloria Steinem-om at vælge ikke at få børn.
SheKnows giver vejledning til en kvinde, hvis kærestes kontrollerende måder med penge ser ud til at skabe en voldelig situation.
Jill Lepore i The US Sassuolo Trøje New Yorker dykker ned i den uventede og fascinerende historie – og evolution – af Wonder Woman.
Hvilke er bedre til at tørre dine hænder, papirhåndklæder eller håndtørrere? Lifehacker tackler dette evige spørgsmål – og forbinder endda til en TEDx -tale om emnet. (Spoiler: Papirhåndklæder er lidt bedre.)

Gik vi glip af noget? Tilføj ’em her, eller send dem til news@corporette.com. tak skal du have! Også: Er du mor eller mor til at være? Gå ikke glip af denne CF Monterrey Trøje uges nyhedsopdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.