6 Forslag til, hvordan du vælger et tøj til en fotoshoot

, forbereder du dig på en fotosession og ved ikke, hvad du skal have på? Bare rolig, vi har dig dækket! I dette blogindlæg giver vi dig 6 forslag til, hvordan du vælger det ideelle tøj til din shoot. Ved at følge disse tip kan du se bedst ud og føle dig selvsikker foran kameraet. Lad os komme igang!

#1 Find et tøj, der komplimenterer din krop

Hvis du ikke er sikker på, hvad din kropstype er, burde du ikke bekymre dig, da der er måder at lære om det! Der er masser af ressourcer online, der kan hjælpe dig med at finde Aston Villa FC Trøje ud af det. Når du kender din kropstype, vil du være i stand til at vælge et tøj, der fremhæver dine bedste funktioner og får dig til at føle dig selvsikker foran Sacramento -fotografen og med dig selv. Uanset hvad din kropstype er, er der et tøj derude, der er ideelt til dig! Alt hvad du skal gøre er at garantere, at du prøver dem og ser, om de er en god match.

#2 Tilpas til den type fotoshoot, du laver

Hvis det er en meget mere afslappet shoot, vil du måske vælge noget afslappet og behageligt. Hvis det er en meget mere formel shoot, på den anden side, vil du vælge et tøj, der er lidt meget mere klædt. Det er også vigtigt at tage placeringen af ​​skyderen i betragtning. Hvis du for eksempel laver en strandoptagelse, vil du bære noget, der er let og luftigt. Hvis du skyder i et Real Sociedad Trøje studie, kan du dog slippe af sted med at bære noget lidt meget mere tungt eller lagdelt. Sørg for at spørge din fotograf om den type shoot, du vil gøre, så du kan klæde dig i overensstemmelse hermed. Desuden, hvis de har erfaring, vil de være i stand til at anbefale dig, hvad de skal have på. På den måde kan du være sikker på, at du vil tage det bedste valg.

#3 Tilbehør

Tilbehør kan virkelig lave eller bryde et tøj. Hvis du er usikker på, hvad du skal have på, skal du starte med et grundlæggende tøj og derefter tilføje noget tilbehør. En erklæring halskæde eller et par øreringe kan virkelig pynte en let top og jeans. Hvis du går efter et meget mere afslappet look, kan du dog måske grøfte smykkerne og vælge et par solbriller eller en hat i stedet. Tilbehør er en fantastisk måde at tilpasse dit look på og gøre det til dit eget. Meget vigtigere er, at de kan hjælpe dig med at føle dig meget mere komfortabel og selvsikker foran kameraet.

#4 kombinerer teksturer og mønstre

Når det vedrører tøj, tekstur og mønster er dine venner! Vær ikke bange for at blande og matche forskellige stoffer og tryk. En flydende kjole med et blonderoverlay, for eksempel, kan se virkelig smuk ud. Bare sørg for, at du ikke går over bord – for mange teksturer og mønstre kan være overvældende. For eksempel, hvis du har på dig en trykt top, skal du holde dig til fastfarvede bundbund. Sørg Real Betis Balompie Trøje endvidere for, at de mønstre, du kombinerer, er forskellige nok til, at de supplerer hinanden i stedet for sammenstød.

#5 Bring backup outfits

Det er altid bedre at være sikker end undskyld! Når du pakker til din fotoshoot, skal du sørge for at medbringe et par ekstra tøj, bare i tilfælde af. Du ved aldrig, hvornår du muligvis har brug for dem. Hvis dit første tøj ikke ser helt bedst ud, eller hvis det bliver rynket under shooten, vil du være glad for, at du har en sikkerhedskopi. Backup -tøj kommer også nyttigt, hvis du laver en tema -shoot og har brug for at ændre sig til noget andet halvvejs igennem. Endelig er det altid en god ide at have et ekstra tøj til rådighed i tilfælde af nødsituationer.

Se også

Mode, bryllup
Overvej disse 8 elementer, når du handler efter din brudekjole

#6 Du kan ikke gå galt med naturligt udseende

Hvis du stadig føler dig usikker på, hvad du skal have på, skal du huske, at du aldrig kan gå galt med et naturligt look. Et let par jeans og en hvid tee er altid et godt valg. Du kan også tilføje en cardigan eller jakke, hvis du vil, men ikke har det som du skal. Bare slap af og vær dig selv – videokameraet vil elske dig for det! At gå efter det naturlige look behøver ikke at være hårdt, bare på at tage på en lys makeup og lade din fotograf arbejde deres magi.

Vi håber du fandt, at disse forslag var nyttige! Hvis du stadig føler dig fast, skal du ikke tøve med at nå ud til en professionel stylist eller fotograf for at få hjælp. De vil være i stand til at give dig endnu meget mere vejledning i, hvordan du vælger det ideelle tøj til dit shoot. Desuden kan de hjælpe dig med at finde ud af, hvilken stil af tøj bedst passer til din kropstype og den type skyde, du laver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.