6 Must-have streetwear tilbehør til at hæve din stil

ved hjælp af Adobestock

Vi har alle været der, kigger i spejlet, føles som om der mangler noget fra vores tøj. Og måske har du jeans, en kreativ T-shirt og elegante sneakers. Men på en eller anden måde føler du, at du mangler noget, der kan give dit look et løft. Du har brug for noget ekstra for at hæve din garderobe fra blot “streetwear” til “streetwear SSC Napoli Trøje helt.”

Så hvilke magiske genstande kan gøre et fælles tøj til et must-have-look? Hvordan kan du bringe glamour ud af det almindelige streetwear, du har? Her er Must-Have Street Wears, der kan hjælpe med at bringe superstjernen i dig:

1. Hætter

I dag kan CAPS betragtes som et dagligdags funktionelt tilbehør, der kan få dig til at se elegant ud, mens du også bruger din skygge, når du er ude på dagen. Og dagens hætter findes i forskellige designs og mærker, der har gjort dem til et must-have stykke af din garderobe. For eksempel er Olympique Marseille Trøje alle efter en cap fra New Era, fordi de Schalke 04 Trøje er trendy, hvilket indikerer, at du ikke kan gå galt med det.

Hætter gør en god hæfteklamme i din garderobe, og de kan se fantastiske ud, når de er parret med ethvert tøj. Du kan vælge fantastiske hatte med specielle grafiske design eller kigge efter almindelige farvede hætter. Hvis du føler dig dristig og selvsikker, kan du også få dine caps tilpasset med ethvert design eller tekst, du ønsker, f.eks. Dit navn, din virksomhed eller navnet på dit yndlingsmusikale band.

2. Bælte

Et bælte kan være en fantastisk tilføjelse til dit streetwear -tøj. Det kan give et klassisk og elegant touch, tilføje en pop farve til dit tøj, bryde et monokromatisk look op og fremhæve din talje.

Det bedste ved bælter er, at der er masser af muligheder at vælge imellem. Du kan finde dem i alle forskellige størrelser, former og farver. Desuden kan et bælte være et tilknytningspunkt for andet tilbehør, herunder kæder og solbriller. Et bælte kan supplere ethvert streetwear, du vil vælge, fra shorts, bukser, enorme T-shirts og kjoler.

3. Solbriller

Et andet tilbehør, der kan hjælpe med at forbedre din streetwear -mode, er solbriller. Når alt kommer til alt kan intet nogensinde vælge et par solbriller, uanset om du rocker grundlæggende T-shirts, grafiske tees eller hættetrøjer.

Der er forskellige rammer, stilarter og farver, som du kan vælge imellem afhængigt af formen på din ansigtsform, præference og det udseende, du går efter. For eksempel, hvis du vil have et sommerudseende, kan du overveje en solbriller med en plastikramme eller en tynd metalramme med mørke nuancer. Du kan også vælge en solbriller med en aviatorform, hvis du vil have et avanceret look.

4. Tørklæder

Tørklæder er alsidigt tilbehør, som du kan bruge til at dække dit hoved eller nakke, skuldre, ben, talje og arme for varme og beskyttelse. Men bortset fra deres funktion kan tørklæder også være en anden fantastisk tilføjelse til dit ensemble, der forstærker dit look. Faktisk kan du også bære dem som et bælte eller bundet rundt i taljen for at fremhæve et tøj.

Tørklæder findes i mange forskellige mønstre og farver, der kan blandes for at matche ethvert tøj, fra trøjer til denimjakker. Og afhængigt af din stil og personlighed kan du foretage dit valg.

Se også

Forårsmode, vintertidsmode
De stribede sweatertrends, du kan se overalt i 2022

5. Kæder

Kæder er en fantastisk måde at tilføje en eller anden kant til dit tøj. Kæder kan være stilfulde, uanset om du prøver at finde et meget mere afslappet look eller forsøger at pynte et tøj. De er også alsidige nok til at bæres med næsten enhver stil eller tilbehør. Hvis du har et dag-til-nat-look, kan du prøve at parre nogle smykker med jeans og en T-shirt eller endda en sweatshirt.

Hvis du flytter ud om aftenen og vil have noget meget mere formelt, kan du overveje at inkorporere et af det andet streetwear -tilbehør i dit tøj. Tilføj en charmerende guldkædehalskæde til nogle tilføjede pizzazz. Desuden kan du bruge sølvkæder som dine armbånd og fastgøre dem til dit bælte eller jakker, hvilket giver dig pop-stil streetwear.

via Adobestock

6. Ragged jeans

At bære robuste eller rippede bukser kan også tilføje noget karakter til dit tøj. De giver dig muligheden for at bære noget lidt anderledes end normen, hvilket gør dem bedst for dem, der kan lide at gøre deres stil speciel og stikke ud fra mængden.

Robuste bukser er også et godt valg, hvis du elsker farve og tekstur i betragtning af at disse stykker typisk har begge dele. Du kan finde jeans i mange forskellige farver og mønstre, så det leverer ubegrænsede muligheder for kreativitet, når du parrer dem med andre ting i din garderobe. Hvis du elsker at vise din hud, men ikke vil have noget som et nederdel, mini-kjole eller en kort, er ujævn jeans et bedste valg, da de viser lige nok hud.

Konklusion

En masse mode handler om at klæde sig ud og se bedst ud, men Streetwear handler om at være gratis i din hud. Og det bedste, du kan gøre, når mode er bekymret, er at bære det, der føles behageligt og elegant for dig. Du behøver ikke at føle dig ivrig efter at prøve DIFnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.