Hvordan man opdager erhvervstræner (og hvorfor, såvel som hvornår)

Hvad er dine fineste forslag til nøjagtigt, hvordan man opdager erhvervstræner, damer? Hvorfor kan du kræve en? Når du er i dit erhverv, skal du se en erhvervscoach? Lad os diskutere.
Først er her besøgende J’s bekymring over nøjagtigt, hvordan man opdager en erhvervscoach:
Har du nogensinde skrevet om at bruge tjenester fra en erhvervscoach? Præcis hvordan går man med at opdage nogen at arbejde med? Jeg River Plate Trøje arbejder i skat/regnskab i NYC/NJ -området, såvel som jeg kræver noget erhvervscoaching på dette tidspunkt i mit liv. Jeg har arbejdet inden for offentlig regnskab så vidt kravene, som nogle hjælper med at gå videre i mit erhverv bortset fra de tekniske færdigheder.

Fantastisk spørgsmål, besøgende J! Jeg forstår, at besøgende talte om dette i morgens tråd. Mens vi har talt om ændringer i erhverv såvel som andre erhvervsovergange, har vi ikke rigtig talt om nøjagtigt, hvordan vi opdager erhvervstræner før.
{Relateret: Finest erhverv Vejledning fra coaches}

Jeg behandlede en erhvervstræner kort tilbage i FC Utrecht Trøje mine lovgivningsdage (da jeg var yderst tilgængelig for at forlade loven!), Såvel som ikke havde den allerbedste oplevelse for at være ærlig.

Hans metode var ekstremt meget, ”Forestil dig den ene ting, du kan lide fineste – som at se baseball. Derefter kan du være en advokat for baseball! ” Dette følte jeg altid, var begge synlige (det fandt mig aldrig op for at overholde min lidenskab!) Ud over vildledende rådgivning, fordi de daglige aktiviteter for en sportsadvokat sandsynligvis ikke inkluderer meget baseball. Ser.
Men det var min ene oplevelse – damer, hvad er dine tanker? Har du opdaget en fantastisk erhvervstræner – såvel som i bekræftende fald, hvordan? Hvornår opdagede du det mange nyttige i din karriere?
PSST: Dette er et par af vores foretrukne bøger, hvis du overvejer at ændre din karriere:

< >

Yderligere læsning:

Fem forslag til valg af en erhvervstrener [karriere]
Karriere coaches: Hvornår er de værd at deres salt [Fortune]
Ti ting, du burde forstå om erhvervscoaching [Forbes]
Karriere Trainer vs. Life Coach: Hvad er forskellen [AOL Tysklands fodboldlandshold Trøje Jobs]
Spørg læserne: Har erhvervscoaching nogensinde hjulpet dig? [Spørg en manager]

På billedet: Shutterstock / Snezana Ignjatovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.